A Móksha Csepp a coach szemszögéből

Információk az információs terápiáról

A life coachingban vagy más néven életmód-tanácsadásban a megakadt, nehéz élethelyzetekben kapnak segítséget a hozzám fordulók. A coaching mindig segít, hogy az adott helyzethez kapcsolódó helytelen információk (gondolatok, érzelmek) feloldódhassanak. Egy jó coaching után a belső béke, nyugalom mindig megerősödik, a terhek nem tűnnek olyan nehéznek. A lelkünk üzeneteit jobban meghalljuk, bártabban tudjuk követni és mindig új lehetőségek nyílnak ki előttünk. 

A Móksha Csepp jótékony hatása hasonló módom hat a lelkünkre a virágszirmok esszenciájának harmonizáló hatásán keresztül. A 84 féle virágsziromból összeállított csepp úgy lett megalkotva, hogy az emberi életben felmerülő összes archetipikus élethelyzetben segít. Aki szedi a cseppet nem szükséges, hogy tisztában legyen a testi-lelki diszharmóniáival, a gyógyulást a virágokban rejlő helyes információ adja. A zavaros élethelyzetek a helyes információk hatására indulnak rendeződésnek.

Általánosságban az élethelyzeteinkben fennálló tehetetlenség a helytelen információk folyamatos újra-ismétlődéséből adódik. Ilyenkor a megszokott, nem hatékony, de ismert módon közelítjük meg a kérdést. A coachingban ezeket rossz sémáknak nevezzük, és a beszélgetések során ezeknek a feloldásán dolgozunk, és annak a lehetőségnek a felismerését segítjük, hogy nem muszáj ugyanúgy ismétlődnie a lelki folyamatainknak. Ha meg tudjuk hallani a lelkünk üzenetét, ha ezt semmi nem gátolja bennünk, akkor harmonikusabbá válnak a hétköznapok is. 

Számtalan lelki trauma, sérülés gátolhatja ezt meg, hogy hallhassuk a helyes irányt. Egy coach felismeri ezeket az ilyenkor észrevehető diszharmonikus érzelmek és gondolatok érzékelésével. A coaching technikái ugyanúgy lehetőséget adnak tehát egy magasabb életminőség elérésére, mint a Móksha terápia virágszirmai. Ebből a felismerésből adódott az ötlet, hogy érdemes lenne egy kísérletben kipróbálni, megfigyelni a közös hatás-mechanizmusokat. 

Felajánlom minden hozzám fordulónak, hogy ha a coaching mellett a Móksha Cseppet is szedi, és hajlandó ebben a kísérletben részt venni, akkor a coaching alkalmak árából kedvezményben részesül. A kísérlet semmi másból nem áll, csak a coaching mellett a cseppek alkalmazásából. A kísérlet a tapasztalást és a fejlődést szolgálja, célja a lelki folyamatok pontosabb megismerése, illetve a segítői és gyógyítói munka lehetséges összekapcsolódásának, együtt-hatásának feltérképezése.

Új hozzászólás

Nyilvános szerkesztő

  • Engedélyezett HTML jelölők: <strong> <p> <br/>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.